Skip to main content

Köpa

För att kunna lägga bud och bjuda på våra onlineauktioner måste du vara registrerad som kund hos Auctionet. På Auctionet.com hittar du våra fullständiga köpvillkor.

Avgifter och provision
Avräkningar får du via e-post efter respektive auktion.
På klubbat belopp tillkommer inropsprovision om 25% inklusive moms samt en slagavgift om 80:- inklusive moms per auktionspost.

Droit de suite
Föremål som omfattas av följerätt (Droit de suite) är markerade på föremålssidan med (d). För dessa utgår en avgift av 5% av klubbslagspriset såvida detta uppgår till minst 1/20 av aktuellt basbelopp.

När du ropat hem något via våra onlineauktioner på Auctionet kan du antingen beställa transport via ”Mina sidor” på Auctionet.com eller komma och hämta när vi har öppet på Auktionsmagasinet.

Har du övriga frågor om transport eller betalning så mailar du support@auctionet.com eller ringer 08-12 44 99 85 vardagar 10 – 12.00

Du kan betala på plats med kort (VISA / MASTERCARD EJ AMEX?) eller via bankgiro eller med kort på nätet. Om du betalar via bankgiro kan det ta några dagar innan betalningen syns och varor kan endast lämnas ut om de är registrerade som betalade.

Till våra auktioner